Vi planerar några riktigt spännande kullar med Brittiskt långhår-kattungar hos oss i år, Vi har just nu en jättefin kull med fem kattungar , alla med mycket vitt så kallade harlekin (färgkodkod 02)

Föräldrar till kullen är RU*Liva Cats Solo och söta Rozehip´s Chibi . Chibi *Prickilina* är en jätteduktig mamma och hade en väldigt lätt förlossning. Att få fem stycken kattungar med så mycket vitt är en dröm för en vitfläcksuppfödare, har aldrig hänt hos oss förr och jag tvivlar på att det någonsin kommer hända igen .Alla kattungarna är dessutom olika färg, en blå-vit, en lila-vit , en chokladsköldpadd-vit, en blåsköldpadd-vit och en lilasköldpadd-vit.

Om du vill veta mer om de planerade kullarna så finns mer information om dessa på Kattungar-sidan under ”Planerade kullar”. På fotot nedan är det Rozehip´s Peppermint , lilasköldpadd-vit harlekin. BLH j 02 62.

Att tänka på innan man skaffar katt

När man köper en katt finns det en hel del att tänka på, både praktiskt här & nu och långsiktigt. Brittringen har skrivit bra info på sin webb till dig som går i tankarna på att köpa en ny familjemedlem – både innan, under och efter köpet. Läs mer på Brittringen.se ”Inför kattungeköp”.

Du kan också läsa mer om hur det är att köpa katt från oss på Rozehip’s katteri på sidan ”Köpinfo”.