Rozehips Love story. länk till stamtavla : https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1499896;2:1614511&g=4&p=bri&o=elastic

Love Story är så fin redan, han har små pyttesöta öron, runt huvud från alla håll. pälsen är perfekt jämn ljus lila och med den fina teckningen i ansiktet tror vi han kommer bli väldigt snygg som vuxen. Han kommer troligen bli en hane av mindre storlek, behändig 🙂 Han har kommit på hur supermyisgt det är att bli kammad sakta sakta och klappad, och kommer springande och vill hänga med på allt spännande vi gör 🙂 Detta är Sonyas sista kattunge, hon är nu kastrerad så detta är verkligen ett alldeles unikt tillfälle!

Utställning

CH Rozehips Rockstar Junior vann internationella HCC/NFCO utställningen i Arboga 26 och 27 augusti 2023! Nu är Junior utställd 5 gånger och har vunnit Best in Show (hela uställningen , alla raser alla åldrar) 4 gånger.

Läs hela inlägget

Brittiskt långhår-. (alla från denna kull sålda, vi har en lila-vit hane till salu 20/9 2024)

Underbara superbusiga Rozehips Love Story Till Salu. Han är lila-vit bicolour, utvecklas så fint, små öron som ser ut att få perfekt placering , runda ögon, perfekt pälstyp, crispig ,semilång och ljus ljus lila!! Vi planerar några riktigt spännande kullar med Brittiskt långhår-kattungar hos oss i år, Vi har just nu en jättefin kull med…

Läs hela inlägget