Håll pälsen i toppskick!

Pälsvårdsbroschyr

Brittiskt långhår är en kattras som behöver pälsvård kontinuerligt för att de ska må bra. Pälsarna är olika mellan individer och behöver olika vård.

När man köper en katt från oss får man vår egna pälsvårdsbroschyr “Från Trassel till Fluff” i goodiebagen. Där finns information om hur man ska sköta pälsarna för att katten både ska vara snygg och må bra.

Broschyren är lättläst med kortfattade och handfasta råd & tips. Ämnen i broschyren är bland annat kamning, bad, föning och kontinuerligt underhåll. Det finns även tips på hur du gör eller bör tänka ifall pälsen hunnit tova sig.

CH Rozehip´s Rockstar JR

Om broschyren

Broschyren såg dagens ljus när jag gick kursen PawPeds G2 (för kattuppfödare), då jag skrev den som mitt specialarbete. Alla våra kattungeköpare får ett exemplar när deras katt flyttar hem till dem.

Om du är intresserad av den går det bra att köpa broschyren av mig, kontakta mig för mer information i sådant fall.

Betyg 5/5, Enkelt att förstå och många tänkvärda tips

Har man brottats med en långhårig katt när den fått tovor, då vet man att det vill man helst slippa att göra i framtiden. Broschyren ”Från Trassel till Fluff” är en väldigt bra och lagom lång guide för att man ska komma igång med pälsvård. Det finns hjälpsamma bilder och produkttips, samt goda råd. Jag är jättenöjd!

Anna

Kattuppfödare

Betyg 5/5, Perfekt för nybörjaren

Man suckar och funderar på hur man bäst ska få bort de där tovorna och hur de ens kom dit. Vi borstar ju katten varje dag. Tack vare broschyren ”Från Trassel till Fluff” förstod jag att det även krävs en ren katt för att förebygga tovor. För mig som nybörjare var den helt perfekt! Lätt att följa med pga bilderna och tydliga instruktioner. Både jag och katterna ger broschyren 5/5 sillar!

Ebba

Ägare till Brittiskt långhår-katter