Äntligen dags för kattutställning den 28-29 maj! Det var ett bra tag sedan vi sist var ute på vägarna och som vi har längtat efter att få ställa ut igen!

Det är vår egen klubb SNRF som anordnar utställningen. Den här gången ska vi ta med oss ”ungdomarna”: RU*Liva Cats Solo, SE*OneWish Darlington och Rozehip’s Rockstar JR. Det ska bli så roligt att se vad för bedömningar de får av domarna.

SNRF arrangerar kattutställning den 28-29 maj

Utställningen kommer vara i Uppsala Boulehall (Årsta/Fyrislund) i Uppsala. Det är en WCF-utställning, och den är lite speciell för under utställningshelgen kommer det finnas möjlighet för katterna att få 3 bedömningar. Det innebär att våra katter kan ta Champion-titel under helgen (om domarna tycker de håller mot rasstandarden). Det är så spännande! 🙂

Sedan ser jag och Robban fram emot att träffa alla våra kattvänner under helgen, det var väldigt länge sedan vi träffade de flesta av dem pga pandemin. Det är ju så roligt att snacka katt och det finns ju inga bättre att snacka med än andra kattintresserade, eller hur?

Om du går i tankar på att anmäla dig till utställningen så finns fortfarande möjligheten att göra det. Du anmäler dig enkelt till kattutställningen på SNRFs webb under sidan ”Inbjudan till kattutställning”.

Några foton från tidigare kattutställningar

Här är lite blandade foton från tidigare utställningar. Det är roligt att titta tillbaka på dessa minnen, vi ser fram emot att skapa nya utställningsminnen i år.

Kattutställning
Aramis på utställning
Kattutställningspriser: kokarder och troféer
En del av vår prishylla
Robban med Baltazar
Aramis och Anita
SNRFs fina handgjorda kattutställningsrosetter
Fina kattutställningskokarder hos SNRF